Bröllopstårta

Fullbeställt för säsongen

Bröllopstårta hos Konditori Valhall

Bröllopstårta med färska blommor eller vad sägs om bröllopstårta med marzipanrosor?

Bröllopstårtor kan vi göra I många olika former och utföranden. Nedan följer ett litet axplock.
Vid beställning av bröllopstårtor är det bäst ifall ni mailar eller ringer Butiken, 0760-30 49 78.

Varför inte en “somrig” mousse på sockerkaksbotten där vi sedan drar ett lager kritvit marzipan över för att sedan dekorera tårtan. Choklad, jordgubb, citron, blodapelsin,hallon, blåbär mm kan ni få i mousseväg. Vi kan givetvis även göra choklad, mazarinbotten mm.

Om ni vill så kan vi leverera tårtan till ett rimligt pris.

Blomstra på Limhamn i Malmö kan göra förstklassiga brudbuketter med mera till erat bröllop.

Bröllopstårta närbild 1

Bröllopstårta – Förslag 2

Bröllopastårta – Förslag 2 Bröllopstårtor kan vi göra I många olika former och utföranden. Vid beställning av bröllopstårtor är det bäst ifall ni mailar eller ringer Butiken, 040-914386 Bröllopstårtan är en av de givna höjdpunkter vid ett bröllop. Tårtan är en symbol för lycka och fertilitet.

Bröllopstårta – Förslag 3

Bröllopstårta – Förslag 3 Bröllopstårtor kan vi göra I många olika former och utföranden. Vid beställning av bröllopstårtor är det bäst ifall ni mailar eller ringer Butiken, 040-914386 Bröllopstårtan är en av de givna höjdpunkter vid ett bröllop. Tårtan är en symbol för lycka och fertilitet.

Bröllopstårta – Förslag 4

Bröllopstårta – Förslag 4 Bröllopstårtor kan vi göra I många olika former och utföranden. Vid beställning av bröllopstårtor är det bäst ifall ni mailar eller ringer Butiken, 040-914386 Bröllopstårtan är en av de givna höjdpunkter vid ett bröllop. Tårtan är en symbol för lycka och fertilitet.