Bröllopstårta

Bröllopstårta hos Konditori Valhall

Bröllopstårta med färska blommor eller vad sägs om bröllopstårta med marzipanrosor?

Bröllopstårtor kan vi göra I många olika former och utföranden. Nedan följer ett litet axplock.
Vid beställning av bröllopstårtor är det bäst ifall ni mailar eller ringer Butiken, 0700-771 829.

Varför inte en “somrig” mousse på sockerkaksbotten där vi sedan drar ett lager kritvit marzipan över för att sedan dekorera tårtan. Choklad, jordgubb, citron, blodapelsin,hallon, blåbär mm kan ni få i mousseväg. Vi kan givetvis även göra choklad, mazarinbotten mm.

Om ni vill så kan vi leverera tårtan till ett rimligt pris.

Blomstra på Limhamn i Malmö kan göra förstklassiga brudbuketter med mera till erat bröllop.

Bröllopstårta närbild 1

Bröllopstårta – Förslag 2

Bröllopastårta – Förslag 2 Bröllopstårtor kan vi göra I många olika former och utföranden. Vid beställning av bröllopstårtor är det bäst ifall ni mailar eller ringer Butiken, 040-914386 Bröllopstårtan är en av de givna höjdpunkter vid ett bröllop. Tårtan är en symbol för lycka och fertilitet.

Bröllopstårta – Förslag 3

Bröllopstårta – Förslag 3 Bröllopstårtor kan vi göra I många olika former och utföranden. Vid beställning av bröllopstårtor är det bäst ifall ni mailar eller ringer Butiken, 040-914386 Bröllopstårtan är en av de givna höjdpunkter vid ett bröllop. Tårtan är en symbol för lycka och fertilitet.

Bröllopstårta – Förslag 4

Bröllopstårta – Förslag 4 Bröllopstårtor kan vi göra I många olika former och utföranden. Vid beställning av bröllopstårtor är det bäst ifall ni mailar eller ringer Butiken, 040-914386 Bröllopstårtan är en av de givna höjdpunkter vid ett bröllop. Tårtan är en symbol för lycka och fertilitet.